Sponsorering der gør en forskel

Køge Sportsevent er en NON profit organisation, der uddeler ca. kr. 125.000 til de foreninger, der stiller med hjælpere til vores arrangementer.

Foreningerne er fordelt i de områder, vi kommer igennem. Det kan være en forældregruppe i en børnehave, en forældregruppe i en friskole, og/eller traditionelle foreninger inden for cykling, fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, roning mm.

Eventsponsorater har en stor kommerciel værdi for den enkelte virksomhed og er et fantastisk eksponeringssted for virksomheden. De skaber stor bevågenhed og åbner spændende muligheder for at forkæle virksomhedens kunder og medarbejdere.

Tøse-Runden og Sjælland Rundt på Cykel er to store begivenheder, der har været afholdt i henholdsvis 37 og 27 år og som hvert år trækker mange gæster til Køge. Store motionsbegivenheder, der tilsammen tiltrækker 10.000 – 15.000 mennesker, har brug for økonomisk opbakning fra alle kanter, når vi skal vise hele motionsverdenen, at vi i Køge kan løfte og udvikle sådanne store arrangementer. Vi skal stå sammen, så vi fortsat kan udvikle arrangementerne. Gennem bl.a. disse arrangementer får Køge en breddeidræts- og motionsprofil, som passer perfekt ind i de tiltag, som DIF og DGI arbejder på skal implementeres i landets kommuner med det mål at få 600.000 flere danskere ud at dyrke idræt.

Et område med en breddeidræts- og motionsprofil vil være med til at tiltrække nye borgere, turister og handlende til byen, ja til hele region Sjælland, som Tøse-Runden og Sjælland Rundt på Cykel kommer rundt i.

Havnepladsen lægger faciliteter til Tøse-Runden og Sjælland Rundt på Cykel. Havnepladsen, ja hele havne- og stationsområdet, vil i fremtiden blive et centralt punkt i Køge. Derfor er placeringen af arrangementer dér med til at profilere området overfor de mange, der deltager eller kommer som tilskuere til arrangementerne.

Vi mener derfor, at Tøse-Runden og Sjælland Rundt på Cykel må være et oplagt eksponeringssted for virksomheden.

Ønsker du at vide mere om sponsorater eller event muligheder så kontakte os e-mail: info@kogesportevent.dk